banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

- ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN GELECEK NESİLLERE YATIRIM
 Limon Çiçeği ekipleri, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek evde bakım hizmetlerini gerçekleştirirken, kentin dört bir tarafını arşınlayarak tespit ettiği engelli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunmayı sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi ilçede eğitim gören engelli öğrencilere kırtasiye seti ve kıyafet dağıtımı yaptı. Kırtasiye paketleri ve kıyafetlerin teslimine Elvanlı Ortaokulu Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Neşe Yılmaz ve öğrenciler katıldı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada; özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için eğitim yardımında bulunduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve Türkiye’nin geleceğinde hayırlı ve güzel görevlerde bulunmaları adına belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

GELECEK NESİLLERE YATIRIM YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’belediyemizin kapıları öğrencilerimize sonuna kadar açıktır. Neye ihtiyacınız varsa, ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bize gönül rahatlığı ile tek başınıza gelebilirsiniz” vurgusu yaparak, ‘’Biz, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadıklarını da ifade eden Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kent merkezinde bu yıl öğrencilerin hizmetine sundukları 900 kişi kapasiteli kurs merkezi ile Erdemli’de eğitim düzeyinin çok yükseleceğini belirten Tollu, okullara araç ve gereç desteği vererek başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini de aktararak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespitini bir insanlık projesi olan Limon Çiçeği ekiplerinin yaptığını ve kırtasiye dağıtımının Limon Çiçeği hizmet noktasında gerçekleştiği bilgisini verdi.

‘LİMON ÇİÇEĞİ’ BİR İNSANLIK PROJESİ

Erdemli’de hayata geçirilen ve vatandaşlar tarafından da övgü ile bahsedilen Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği projesine bağlı ekipler, kentin her noktasında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşırken, Limon Çiçeği projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tollu, proje kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onlarını düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydederek, ekiplerin çok titiz bir çalışma yürütüp, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.  Erdemli’nin her noktasında, insanın olduğu her yerde hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Tollu, nerede insan orada Erdemli Belediyesi ilkesine sadık kalarak hizmet ettiklerini vurguladı. Limon Çiçeği projesinin de bu hizmetlerden bir tanesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Tollu, Limon Çiçeğini bir insanlık projesi olarak hayata geçirdiklerinin altını çizerek, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara belediyece ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı, hasta yatağı, market ihtiyacı, öğrencilere ise kıyafet-kırtasiye ve benzeri yardımlarda bulunduklarını ifade etti. ‘Onlara hizmet etmek bizim en asli görevlerimizdendir’ diyen Başkan Tollu, toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyleyerek, Limon Çiçeği projesiyle her türlü ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ve onların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyerek açıklamasını sonlandırdı.

NEŞE YILMAZ: LİMON ÇİÇEĞİ EKİBİ TALEBİMİZE ANINDA YANIT VERDİ

6’sı erkek 3’ü kız olmak üzere 9 engelli öğrencileri ile Limon Çiçeği’ne başvurdukları bilgisini veren Elvanlı Ortaokulu Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Neşe Yılmaz, Limon Çiçeği ile ilgili görüşlerini paylaştı. Öğrencileri adına kıyafet ve kırtasiye yardımı talebinde bulunduğunu ve Limon Çiçeği’ne başvurarak kısa sürede yanıt aldığını anlatan Yılmaz, belediye ekiplerinin kendilerine ivedilikle geri dönüş yaparak örnek bir davranış sergilediklerini dile getirdi. Öğrencilerinin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesiyle mutluluklarının kat be kat arttığını aktaran Yılmaz, duygularını şöyle ifade etti; ‘’Limon Çiçeği adı altında bir proje başlatan ve öğrencilerimizin yüzünü güldüren Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya, ilgisi ve samimiyeti eksik etmeyen Limon Çiçeği ekibine çocuklarım ve Elvanlı Ortaokulu Müdürü adına teşekkür ediyorum.’’

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol