banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ

Erdemli Belediyesi, 21 Eylül’de gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü projesi kapsamında gönüllü vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin sahil bandında temizleme çalışmaları gerçekleştirdi. Proje kapsamında bir araya gelen Belediye ve vatandaşlar farkındalık yaratmak adına Erdemli sahilinde temizlik çalışmaları yaptı. Çalışmalar kapsamında Dünya genelinde farkındalık oluşturmak isteyen gönüllüler, bu çalışmalar ile yeni nesillerin çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak istediklerinin altını çizdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Elimizden geldiği kadar ilçemizin her noktasında yürüttüğümüz çalışmalar ile daha temiz bir kent inşa etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre gönüllüleri ile bir araya gelerek sahil bandımızda temizlik yaptık. Daha önce de ilçemizin birçok noktasında gönüllülerimizle yaptığımız bu faaliyetler sayesinde hem farkındalık oluşturuyor hem de genç nesillere bu bilinci aktarmaya çalışıyoruz. Umarım tüm bu çabalarımız sayesinde hem ülkemizde hem de Dünya da geleceğimiz açısından önemli bir yol kat etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol