banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERE HİZMET ELİ
  

İlçe genelinde ve kırsal alanlarda bulunan ibadethanelere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Yağda Mahallesi’nde yer alan Ulu Camii’nin bahçesini parkeyle donattıklarını ve çevresinde ise peyzaj çalışması gerçekleştirdiklerini Kur’an Kursu’nun ise taleplerini yerine getirdiklerini kaydetti. Camilerin medeniyetimizin kalbi olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, ibadet bilinciyle hizmet ettiklerini söyleyerek, hizmetleri istisnasız uygulamaya devam ettiklerini belirtti. Tollu, açıklamasında; “Belediye ekiplerimiz Yağda Mahallesi’nde bulunan Ulu Camii’mizde parke çalışması ve bahçesinde peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu hizmetin hiçbir maddi menfaat amacı yoktur. Biz bu hizmeti Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti de bizim için bir onurdur” diye konuştu.

İBADET BİLİNCİYLE HİZMET EDİYORUZ

Ulu Camii’de yapılan çalışmalarla birlikte Yağda Kuran Kursu için de talep edilen hizmeti yerine getirdiklerini beyan eden Başkan Tollu, ‘’Bundan sonrada cami hizmetlerini Allah rızası için yapmaya devam edeceğiz” dedi. Tollu, aynı hassasiyeti tüm eğitim kurumları için de taşıdıklarının altını çizdi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yağda Kuran Kursu öğrencileri Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun ibadethanelere verdiği önemi hatırlatarak, Başkan Tollu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Mahalle sakinleri de Ulu Camii ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ederken, belediye çalışmalarından duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol