banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ VARSA OKULLARDA SORUN YOK
 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada “geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ferah ve nezih ortamlarda kaliteli eğitim alabilmesi için belediyemize düşen bütün görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

GÜZELOLUK VE KARAKEŞLİ İLKOKULU’NDA SUNDURMA VE İZOLASYON ÇALIŞMALARI

Erdemli Belediyesi Güzeloluk Mahallesi ve Karakeşli İlköğretim Okulları’nda bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yaz kış demeden okulların eksiklerini gideren ve tadilat boya işlerini aksatmadan sürdüren belediye Güzeloluk İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin kış şartlarında kardan ve yağmurdan etkilenmemesi için okulda sundurma çalışmasının yanı sıra Karakeşli İlköğretim Okulu’nda ise izolasyon yapımını sürdürüyor.

ERDEMLİ’NİN GELECEĞİYSE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYİZ

Okullardan gelen isteklere göre talep edilenden daha fazla hizmeti yaptıklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu tür hizmetleri gururla sürdürdüklerini ifade etti. Kaliteli eğitimin kaliteli hizmetleri okullarla buluşturunca ortaya çıkacağının bilincinde olduklarını ve bunun için kaliteli hizmetler ürettiklerini kaydeden Tollu, “eğitim ortamının ferahlığı çocuklarımızın başarısına pozitif katkı sağlayacaktır. Bu konuda belediye olarak en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunuyoruz. Bu hizmetleri yaparken hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan ve hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadan hizmet sunumu yapıyoruz. Söz konusu olan Erdemli’nin geleceğiyse elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz” dedi.

HİZMETLERİMİZ AYNI ÇİZGİ ÜZERİNDE DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmaları bizzat takip eden Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’de eğitim kurumlarına hizmetin en çok kendi dönemlerinde verildiğini söyledi. Yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını dile getiren Başkan Tollu, eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti. Özelikle okullara hizmet noktasında çok hassas olduklarına vurgu yapan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapıyoruz. Ekiplerimiz tüm okulların hizmet isteklerini istisnasız yerine getiriyorlar. Biz görevde olduğumuz süre içinde bu hizmetlerimiz aynı çizgi üzerinde devam edecek.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol