Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ, STRES YÖNETİMİ VE MOTİVASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Erdemli Belediyesi, çalışanların iş esnasında yaşamış oldukları yoğun stresle mücadele edebilmeleri ve motivasyonlarını arttırmak amacı ile uzman psikolog Hülya Korkmaz tarafından gerçekleştirilen "Stres Yönetimi ve Motivasyon" konulu bir toplantı düzenledi. Çalışanlarının yaşadıkları stresi, günlük hayatlarına yansıtmalarını engellemek isteyen Erdemli Belediyesi, gerçekleştirdiği toplantılar ile personelin motivasyonunu yükseltiyor. Cuma ve Cumartesi günleri oturumlar halinde gerçekleşen toplantı da çalışanların olumsuz durumlar ile başa çıkabilmeleri, bu durumlarda iş ve aile hayatının olumsuz etkilenmemesi için stresi yönetebilme yolları işlenirken, motivasyonlarını canlı tutabilme yöntemleri de anlatıldı.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asıl teşekkürün ilçenin her yerine nasırlı elleriyle hizmet götüren çalışma arkadaşlarına ait olduğunu bildirdi. Gece ve gündüz mefhumu olmadan çalışan personelin gerektiğinde ailesinden bile fedakarlık ederek işini yaptığını bildiren Belediye Başkanı Tollu, bu yoğun tempoda stresle başa çıkılabilmesi için üzerlerine düşen vazifeyi gerçekleştireceklerini ifade etti. Her fırsatta çalışanlarının iş verimini diri tutmak adına programlar gerçekleştiren Başkan Tollu, toplantıların devam edeceğini bildirerek sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol