Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE BULUŞTURDU

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu piknikte öğrencilerle bir araya geldi. Kısa bir de konuşma yapan Başkan Tollu, "Erdemli Belediyesi olarak birçok ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin eğitim aldığı belediyemiz kurs merkezimizde bu ilklerden bir tanesi. 2020 yılı içinde girecek olduğunuz sınavda hem hocalarınız hem de belediye olarak biz var gücümüzle çalışıyoruz. Temennimiz, duamız, niyazımız odur ki bizim kurs merkezine giden öğrencilerin tamamı iyi bir okul kazansınlar. Akabinde iyi bir Üniversiteyi kazandırmak en büyük hedefimiz, siz isterseniz siz inanırsanız mutlaka başarırsınız. Çünkü geçen yıllarda sizin abileriniz çok iyi yerlere geldi. Türkiye’ de derece yapan kardeşlerimiz var. Biraz gayret, biraz daha çalışmayla inşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz" dedi.

Gelecek nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tollu, "Sosyal belediyeciliğin gereği olarak çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Yoğun geçen bir eğitim sürecinde düzenlenen bu piknik etkinliği ile çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görüyoruz. Sizlerin tebessümü, memnuniyetiyle bizlerde mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Öğrencilere başarı dileklerinde de bulunan Başkan Tollu, daha sonra mangal başına geçerek öğrencilere ikram edilmek üzere köfte pişirdi.

Piknik etkinliğinde öğrencilere köfte ve sucuk ikramı yapıldı.

Öğrenciler kurs merkezi öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleştirilen müzik yarışmaları, çuval ve halat çekme yarışmaları ile doyasıya eğlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol