banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINDA GÖNÜLLER BULUŞUYOR
 Limonlu Mahallesinde düzenlenen programla Erdemli Belediyesi vatandaşlarla iftar programlarına devam ediyor. Önceki dönem Limonlu Belediye Başkanı halen Erdemli İlçe ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi görevini yürüten Mehmet Topkara programda bir selamlama konuşması yaparak, hem vatandaşların Ramazan ayını kutladı hem de belediye hizmetleri ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasında bir teşekkür konuşması yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Belediye olarak düzenledikleri iftar programlarına vatandaşın gösterdiği ilgiden ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden Başkan Tollu, “Allah bu mübarek ayda yaptığınız tüm ibadetlerimizi kabul buyursun” dedi. İftar programlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “vatandaşlarımızın bir araya gelmesi, insanlarımızın kaynaşması, dayanışma ruhumuzun pekişmesi ve kardeşlik hukukumuzun gelişmesi adına çok önem verdiğimiz iftar programları Ramazanı Şerif sonuna kadar değişik mahallelerimizde düzenlenmeye devam edecek. Ramazan ayı zaten dostluğun sevginin saygının pekiştirilmesi için ne güzel bir fırsat. Biz de bu fırsatı iyi değerlendirmek adına böylesine programlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Bizim bu gayretimizi hoş görerek davetimize icabet eden siz saygı değer misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah tüm ibadetlerimizi kabul buyursun. Bizlerin daha nice mutlu ve huzurlu Ramazanlarda böyle bir araya gelmemizi nasip ve müesser eylesin.”

Bugüne kadar Çeşmeli, Kargıpınarı, Ayaş, Arpaçbahşiş ve Kumkuyu mahallelerinde düzenlenen iftar programlarında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu da yaptığı konuşmalarda Ramazan ayının birleştirici ve paylaşımcı gücünden bahsetti. Ramazan’ın manevi iklimde insanoğluna son derece önemli lezzetler sunduğunu vurgulayan Özsu, birlik ve beraberliklerini güçlenerek devam etmesi temennisinde bulunurken, bu birlik ve beraberliğe vesile olan iftar sofralarını kuran Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkür etti.

Belediye yetkililerince İftar programlarının önceden belirtilen programa göre diğer mahallelerde de düzenlenmeye devam edileceği bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol