banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

 ERDEMLİ BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR
 Erdemli Belediyesinin sosyal belediyecilik alanında çok ciddi çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Tollu, cami temizliği hizmetinin de bu çalışmalardan olduğunu belirtti. Erdemli’de bulunan bütün camileri tekrar tekrar temizlediklerini ve görevde kaldıkları müddet zarfında da temizlemeye devam edeceklerini bildiren başkan Tollu, bu hizmeti Allah Rızası için yaptıklarını söyledi.

Ekiplerin son olarak Kumkuyu Mahallesi Bağalanı Camisini temizlediklerini ifade eden Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece cami değil, ilçede açılan Kuran Kursları ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetler Allah rızası için yapılıyor ve amacına ulaşıyor. Hizmetlerimiz bu anlayış çerçevesinde görevde olduğumuz süre boyunca devam edecektir” dedi.

Her zaman ifade ettikleri gibi vatandaş odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğinin altını çizen Tollu, temizlik ekibinin hiç ara vermeden çalışarak günde en az bir camiyi temizlediklerini ifade ederek sözlerini noktaladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol