banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE KIŞA HAZIRLANIYOR

Tüketen değil üreten bir anlayışla projelerine devam eden Belediye, ilçe genelinde kış aylarına hazırlık yaparak yeşil alanların bakımını gerçekleştirirken, yeşillendirme çalışmalarına da devam ediyor.

Kendine kendine yetebilen ve ülke ekonomisine katkı sunan bir Belediye oluşturmak adına önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bildiğiniz üzere kış mevsimi yaklaştı. Bizde kış aylarına hazırlık çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda yeşil alanların bakımını gerçekleştirirken, bu alanların arttırılmasına yönelik faaliyetlerimize de devam ediyoruz. Çalışmalarda kullanılan ürünlerimizi de genel anlamda kendi seramızda üretiyoruz. Dışa bağımlı olmayan ve tükettiğini üreten bir anlayışla, yüz binin üzerinde çiçek ve bitki üretiyoruz. Ürünlerimizi yetiştirme aşamasında da bilimsel metotları kullanıyoruz. ‘Tüketen değil üreten belediyecilik’ anlayışı ile her alanda olduğu gibi çevre düzenlemesinde de kendine yeten bir kurumuz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol