banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ AYAŞ YOLLARINDA
Mahalle ayrımı gözetmeden her bölgeye eşit hizmet anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında kasabadan mahalleye dönüşen Ayaş’ta da yol, yeşil alan temizlik ve diğer hizmet faaliyetlerini devam ettiren Erdemli Belediyesi, Kızılören mevkiinde bahçe yollarının bakım ve onarımını yaparken, bir yandan da Ayaş sahilinde parke çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bu arada İstiklal Caddesinde mevcut halin yetersiz kalması nedeniyle yol genişletme çalışmalarını da yapan Erdemli Belediyesinin faaliyetlerinden oldukça memnun kalan mahalle sakinleri belediye başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, “gelmiş geçmiş belediye başkanları bu yollarımızı görmezlikten gelip açılmasını yada bakımını yapmazken, Erdemlinin mahallesi olduktan sonra beklediğimiz hizmete kavuştuk. İmkanlar elverdiği kadar tüm ihtiyaçlarımızı karşılamaktan geri durmayan belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız hizmet adamı. Siyasi olarak değil hizmet olarak herkese eşit davranan Belediye Başkanımız Mükerrem Tollunun her zaman yanındayız. “şeklinde konuştular.

Yapılan hizmetlerle Ayaş mahallesinin ayrı bir canlılığa kavuştuğunu da dile getiren mahalle sakinlerinden Ahmet Emre ve İsmail Tüzük, mahallemiz denizi ve kumsalıyla turistik bir bölge. Yaz mevsimi öncesinde bu hizmetlerle daha güzel bir sezon geçireceğiz. Bu hizmetlerinden dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol