Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ AŞIRI YAĞIŞTAN ETKİLENEN YOLLARI DÜZELTİYOR
 Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Doğusandal Mahallesinde büz atma ve yol düzeltme çalışmaları yapılırken, Kargıpınarı ve Çeşmeli mahallelerinde yama çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Erdemli’nin aşırı yağıştan etkilenen mahallelerinde tahribatın izleri siliniyor. Bozulan bahçe ve ara sokak yollarını düzelten Belediye ekipleri, tahrip olan büzlerin yerlerine de yenilerini yerleştiriyor.

Aşırı yağışın sebebiyet verdiği tahribatın izlerini silme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yaptığımız alt yapı çalışmaları ve aldığımız tedbirler sayesinde Erdemli sel olayından fazla etkilenmedi. Allah memleketimizi her türlü afattan muhafaza buyursun” dedi.


BAŞKAN TOLLU, YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ

Doğusandal, Çeşmeli ve Kargıpınarı mahallerinde aşırı yağışların yollara verdiği zararları giderdiklerini dile getiren Başkan Tollu, yama çalışmalarının da yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda çalıştığının altını çizen Başkan Tollu sözlerini şöyle tamamladı. “Yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak bu sorunları gidermeye çalışıyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol