Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 ERDEMLİ ALATA MAHALLESİNDE SICAK ASFALT SEVİNCİ
 Erdemli Belediyesinin sıcak asfalt hamlesi devam ediyor. Erdemli’de birçok mahallenin ilk defa sıcak asfaltla tanıştığı bildirildi. Çalışmaların şu an Alata mahallesinde sürdüğü kaydedilirken, eş zamanlı olarak da birçok hizmetin gerçekleştirildiğine vurgu yapıldı.

HEDEF: ASFALTSIZ YOL BIRAKMAMAK

Erdemli’nin 2009 yılından bu yana her köşesinin Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetleriyle örüldüğünü söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ekiplerin Erdemli’nin Merkez, Türbe, Barbaros, Koyuncu, Yüksek Mahalle, Adnan Menderes ve Alata Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kış günlerinin yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte plan dâhilindeki tüm yolları sıcak asfaltla buluşturacaklarını belirten Başkan Tollu,  ekiplerin çalışmalarını Alata mahallesinde yoğunlaştırdığını dile getirdi.

Asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurgulayan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda her zamankinden daha güçlü bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Birçok mahallemizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Bu konuda son derece ciddi çalışmalara imza atıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. Erdemli’nin yayla mahalleleri de dâhil asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşımızın içi rahat olsun söz verdiğimizden daha fazla hizmeti gerçekleştireceğiz. Onlar bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun.”

TOLLU: “ERDEMLİ İMRENİLEN BİR KENT OLACAK”

Erdemli için kaliteli hizmetler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Tollu, Erdemli’yi başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştirerek ve her konuda imrenilen bir yerleşim beldesi yapıncaya kadar çalışacaklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol