Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERCAN’IN DÜĞÜNÜNE SİYASETCİ AKINI
 LİVA DÜĞÜN SALONU’da seçkin davetlilerin katıldığı düğüne siyasetin ve iş dünyasının önemli olduğu kadar da renkli ismi Mehmet Akif Ercan, sosyolog kızı Rümeysa Ercan ve Mehmet Belverenli’nin oğlu, elektrik mühendisi Ferhat Belverenli bir yastıkta kocamak üzere mutluluğa kocaman bir ‘evet’ dediler.

SİYASETİN ÖNDE GELENLERİ DÜĞÜNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş'ın tanınan siyasetçisi, siyasetin marka değeri Mehmet Akif Ercan'ın kızı Rümeysa Ercan'ın düğününe dostları ve siyasiler akın etti.


Düğüne katılanlar arasında;Çevre ve Şehircilik eski bakanı İdris Güllüce, Tümgeneral Ali Doğan İncepaşa, Özfinans Genel Müdürü Ahmet Eroğlu, Yargıtay Savcısı Doğan Kaya, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Hasan Gölçeoğlu, Gelirler İdaresi Başkontrolörü Hacı Gökhan Gül, Bahçelievler Belediye Başkanvekili Yusuf Yıldırım, bürokrasideki değerimiz Abdullah Yinanç, AK Parti eski milletvekillerinden Nevzat Pakdil, Ali Sezal, Fatih Arıkan, Avni Doğan, eski Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdöğen, yerel siyasetin marka değerlerinden Mehmet Beşen, Mustafa Buluntu, Haluk Şerbetçi, Ekrem Ergin, Sağlık Sen Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Ali Nuri Öksüz, MADO yönetim kurulu üyesi Erdal Kanbur, işadamı Harun Kahveci, işadamı Bünyamin Dokumacı, Aksu Tv. Genel Müdürü Cüneyt Beyit,  yanında, AK Parti eski il başkanlarından Mustafa Sarıkaya, AK Partinin kurucu merkez ilçe başkanlarından Mustafa Aydoğar, bir gurup gazeteci ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

REFERANDUM İÇİN NELER DEDİLER?

Eski çevre ve şehircilik bakanı İdris Güllüce, referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu ve Kahramanmaraş'ın kendisi için özel bir yerinin olduğunu belirtti.

Eski Belediye Başkanı
Mustafa Poyraz ise referandum ile birlikte Kahramanmaraş ve tüm Türkiye'de istikrarın devam edeceğini dile getirdi.

Geçmiş dönem belediye başkanlarından Ali Sezal ise referandum ile ilgili "Kahramanmaraş'ta problem olmaz!" dedi.

22. dönem AK Parti milletvekili Fatih Arıkan ise milletin referandum da cevabını vereceğini ve bu cevabın ülke adına en doğru karar olacağını söyledi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil de, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşadamı Mehmet Beşen, referandum sürecinin ülke ve Kahramanmaraş adına huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol