Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ENGELLİLER ADINA ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ
            Teknik Değerlendirme Ekibinin 20 Nisan 2017 tarihinde Kahramanmaraş Adliyesi hizmet binasında yaptığı denetim sonunda eksikliklerin giderildiği ve binanın engellilerin erişimine uygun hale getirildiği tespit edildi. Böylece Kahramanmaraş Adliyesi 5 Ekim 2017 tarihinde yapılan toplantıda alınan 2017/01 sayılı karar ile "Erişilebilirlik Belgesi" almaya hak kazandı.

           09.10.2017 tarihinde saat 10:00 da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT Erişilebilirlik İl Sekretarya Sorumlusu Sosyolog Ali ÖZEN ile birlikte Cumhuriyet Başsavsıcısı İlker YAZICI’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş Adliyesi için Erişilebilirlik Belgesini takdim etti.

Takdim sırasında Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI:

“Kahramanmaraş’ ta engelli vatandaşlarımız için Erişilebilirlik Belgesi alan ilk kurum olma gururunu yaşıyoruz. Dilerim en kısa sürede tüm kurumlarımız binalarını engelli vatandaşlarımız için erişilebilir hale getirebilirler.” dedi.

          Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT ise:

         "Bu belgeden amaç bu binalara her türlü engelli vatandaşımızın bağımsız ve güvenli bir şekilde ulaşabilmesidir. Yapılan bu hizmetler bir lütuf değil bir haktır.”  Son yıllarda engelli vatandaşlara yönelik hükümetimizin çok önemli destekleri olduğunu söyleyen SERTPOLAT;  “Engelliler önündeki engeller hızla aşılmaya devam ediyor.” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol