banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ENGELLİ VE YAŞLILARIN ATM ÇİLESİ SONA ERDİ


Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesine yapılan ATM istasyonu, özellikle pandemi sürecinde bankaya gitmek istemeyen vatandaşların işini kolaylaştırdı. Ancak engelli ve yaşlı vatandaşların ATM’lere ulaşım noktasında zorluklar yaşadığı ifade edildi. Konuyla ilgili çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ATM’lerin önünde çalışma yaparak rampa oluşturdu. Engelli ve yaşlıların ATM’lere daha kolay ulaşabilmeleri adına yapılan çalışmayı vatandaşlarda takdirle karşıladı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, özellikle bu pandemi sürecinde vatandaşların işlerini kolaylaştırmak adına gerekli çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Başkan Okay, “Yaşlı ve engellilerimiz konusunda her zaman pozitif ayrımcıyız. Doğukent mahallemizde bulunan banka ATM istasyonlarımızda böyle bir ihtiyaç olduğu iletildi. Ekiplerimizde kısa sürede bu çalışmayı tamamlayarak kullanıma sundu. Bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol