banner1482
Öne Çıkanlar MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MESLEK KOMİTELERİNİN ENFORMASYONU ÇOK ÖNEMLİ…

Bu haber kez okundu.

 ENGELLİ VATANDAŞIN YOLU YAPILDI
 Erdemli’nin yayla mahallelerinden olan Aydınlar Mahallesinde Musa Öztürk isimli engelli bir vatandaşın yol sorunu yaşaması üzerine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun talimatıyla belediye ekipleri, yola parke döşeyerek çözüme kavuşturdu. Engelliler konusunda yaptığı uygulamalarla adından söz ettiren Erdemli Belediyesinin bu hizmeti vatandaşlarca takdirle karşılandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan engelli vatandaş Musa Öztürk, “ben engelli bir vatandaşım. Yolumuz çok kötüydü. Kışın çamurdan yazın tozdan sokağa çıkamıyordum. Kaç senedir yapılmıyordu. Mükerrem Başkanımıza söyledik, bizleri kırmadı. Kendilerinden Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti.

BAŞKAN TOLLU: ENGELLİLER KONUSUNDA SON DERECE HASSASSIZ

Engelliler konusunda son derece hassas olduklarının altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesinin bu konuda çok önemli hizmetleri olduğunu kaydetti. Limon çiçeği projesi kapsamında uygulamada olan engelli taksi ve engellilere yönelik açılan kurslarla birlikte engelsiz bir yaşam için gerekli imar ve fen düzenlemelerinin yapıldığını ve buna çok büyük önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Tollu, “vatandaşımız bize ulaştı. Kendisinin engeli olduğunu, yolunun çok kötü olduğunu, çamurdan geçemediğini beyan etti. Arkadaşlarımız hemen soruna çözüm buldular. İlgili yola kısa sürede parke döşedik ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Buna benzer çözümlerimiz daha öncede oldu. Bu konuda çok hassassız” dedi.

MAHALLE ARALARI PARKELENİYOR

Öte yandan Aydınlar Mahallesinde kapsamlı bir parke atağı başlattıklarını ifade eden Başkan Tollu, “mahallemiz ilçemizin yayla mahallesidir. Daha önce köy statüsündeydi. Büyükşehir yasasıyla bize bağlandı. İlçe merkezimize uzaktır. Erdemli Belediyesine bağlandıktan sonra çok önemli hizmetler almaya başlamıştır. Kurulduğu tarihten bu yana aldığı toplam hizmetten kat kat fazlasını bizim dönemimizde, 3 yıl gibi kısa bir sürede almıştır, almaya da devam etmektedir. Bugün ekiplerimiz Aydınlar Mahallemizin sokaklarını nakış nakış işlemektedirler. Bütün ara sokaklar parke ile donatılıyor. Hizmetlerimiz dur durak bilmeden sürecektir” dedi.

HİZMETLER SÜRECEK

Açıklamasının son bölümünde Erdemli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin eşit bir şekilde, önceliğe göre hayata geçirildiğini ifade eden Tollu, “Erdemli’miz bizim dönemimizde gerçek hizmetlere kavuşmuştur. İlçe sınırlarımız büyümüştür fakat biz daha önce aldığımız tedbirler neticesinde büyükşehir yasasına en hazırlıklı ilçe konumunda olduk ve hizmeti aksatmadık. Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol