banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ENGELLİ HAKLARI MASAYA YATIRILDI
  

Açılış konuşmaları bölümünde ilk olarak kürsüye gelen Başkanvekili Muharrem Erantepli, Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılından beri ‘Engelsiz Bir Kahramanmaraş’ için çaba sarfettiğini ve yapılan çalışmaların ve hizmetlerin bu doğrultuda yürütüldüğünü ifade etti.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ise üniversitenin Kahramanmaraş ile yakından ilgilendiğini ve belediye ve üniversitenin Kahramanmaraş’ın gözbebeği olduğunu dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Tuncel’in oturum başkanlığında panele geçildi.

Kültürpark Konferans Salonu’nda 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleştirilen panelde Özel Eğitim Öğretmeni Hakan Vicdan; Engelli Bireyin Eğitim Hakları, Öğretim Üyesi Dr. Hatice Altun; Engelli Çocuğa Psikiyatrik Yaklaşım, Prof. Dr. Fatma Özlem Orhan; Engelli, Erişkine Psikiyatrik Yaklaşım, Öğretim Üyesi Dr. Ejder Berk; Engelli Bireye Fizik Tedavi Yaklaşımı ve Öğretim Görevlisi Mehmet Göğremiş; Engelli Bireyin Rehabilitasyonu konularında konuşarak katılımcıları bilgilendirdiler.

Başkanvekili Muharrem Erantepli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu ve diğer ilgililerin katıldığı programın sonunda panelistlere çiçek ve Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol