Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EN KISA SÜREDE ARSAN KAVŞAĞINDA ÇALIŞMALAR BİTECEK!

İncelemeler sonrası konuşan Milletvekili Ahmet Özdemir, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarının yanı sıra memleketi Kahramanmaraş’ta da her sorun, sıkıntı yâda talep için yoğun mesai harcayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile Arsan Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve sürecin hızlanması adına girişimlerde bulunan heyet, Arsan Kavşağı’nın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlandığını kaydetti.

ÖZDEMİR: SÜRECİN HIZLI İLERLEMESİ İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İncelemelerin ardından konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ımızın merkezinde Arsan Kavşağımız ile ilgili Karayollarımızın ciddi bir çalışması var. Ama belli bir süredir müteahhittin işi yavaş ilerletmesinden bahisle vatandaşlarımızın çok şikâyeti vardı. Bugün Bölge Müdürümüz yerinde incelemek üzere geldi. Geçen haftada milletvekillerimizle Ulaştırma Bakınanımızın yanına gidip, buradaki sıkıntılarımızı anlatmıştık. Bu konuda başta Grup Başkanvekilimiz Mahir Bey, İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Bey, milletvekillerimiz, il başkanımız il başkanları toplantısında dile getirdi. Neticede Ulaştırma Bakanımız bir çözüm bulmuştu. Bizde bugün bölge müdürümüze refakat ederek, çalışmayı yerinde görelim ve işi yürütecek yüklenici firmaya bu konudaki hassasiyetimizi söyleyelim istedik. Çünkü vatandaşımız her gün sabah buradan sanayiye gidiyor, akşamda evine dönüyor. Vatandaşlarımız çalışmaları çok yakından takip ediyor. Bizde çok iyi takip ediyoruz. Bundan sonra işi daha iyi yapacaklarına dair taahhütleri oldu. İl başkanımızla birlikte bunu takip edeceğiz. Kahramanmaraş’a güzel bir hizmet kazandırırken, bunun bir mağduriyete dönüşmesini istemiyoruz. Bu yüzden takipçisi olacağız.”

GÖRGEL: ÇOK KISA BİR ZAMAN İÇERİSİNDE HİZMETE AÇMAYI PLANLIYORUZ

Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, şunları kaydetti: “Arsan Kavşağında uzun zamandır devam eden bir çalışmamız var. Bugünde bizler bu çalışmayı sahada bir kez daha görmek istedik. Özellikle bu haftadan itibaren çok ciddi bir çalışma hızı göze çarpıyor. İnşallah biz burayı çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Bundan sonraki süreçte buradaki çalışmalar hızlı bir şekilde ilerleyecek. Özellikle bu sürecin bugün bu hale gelmesinde emeği geçen milletvekillerimize, grup başkanvekilimize, içişleri komisyon başkanımıza, yetkililerimize çok teşekkür ediyorum.”

 FİDAN: EN KISA SÜREDE TAMAMLANMASI İÇİN GEREKLİ TALİMATLARI VERDİM

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ise, “Sayın vekilimiz ve il başkanımızla Arsan Kavşağındaki çalışmaları yerinde gördük. Çalışmalarımız belli bir hıza erişti. Bu yetmez, daha da hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kahramanmaraşlıların çektiği sıkıntıların farkındayız. Bunun da takipçisiyiz. En kısa sürede tamamlamak için gerekli talimatları verdim. Bununda takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol