banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ELMALAR MAHALLESİNİN SU VE YOL ÇİLESİ!

Çok sayıda Bertiz yöresinden vatandaşımızın barındığı Elmalar Mahallesinde yaklaşık 15-20 ev taşıma yolu ile evlerine su çekiyor. Mahalle sakinleri; “KASKİ ye başvuru yaptık ama bir sonuç alamadık. Gerek tanker ile gerekse en yakın komşularından kova ile şu çekiyoruz. Ve maalesef bahsi geçen evlere hizmet gitmemesinin en büyük sebebinin siyasi olduğu düşüncesindeler. Belediyeler insanların oy vermesine göre ayrım yapamaz. Kaldı ki bu şehrin dört biryanı sularla, barajlarla çevrili. Hem Karasu’dan, hem Pınarbaşı’ndan, hem de Ayvalı’dan su alma imkanı varken, bu zamanda biz susuzluk çekiyoruz” diye konuştular.

DİĞER BİR KONU YOL…

Mahallenin yolunun içler açısı olduğuna da vurgu yapan mahalle sakinleri, “AK Partiye en çok oy verene mahalle biziz. Ancak beklentilerimiz boş açıktı. Gördüğünüz gibi çamura batmış durumdayız. Bırakın bizi, çocuklarımız okula gelip giderken çamura batıyorlar. Bu yüzyılda, hala böyle mahalle ve yollar görmek gerçekten üzücü. Büyükşehir Belediyesinden yardım bekliyoruz” talebinde bulundular.

Mahalle sakinleri, gerekli hizmetin gitmesi için konuyu meclis toplantısında gündem dışı konuşma ile konuyu dile getireceklerini ve takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol