banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’DA O GRUP YOLU YENİLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan’ın Bahçelievler, Hasankendi, Izgın, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca mahallelerine ulaşım sağlayan grup yolunda çalışmalar tamamlandı. İlçenin önemli bir güzergahı olan 8 kilometrelik arter tamamen yenilendi. Muhtarlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı bölge sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

BİRÇOK MAHALLE KULLANIYOR

Elbistan Güvercinlik Mahalle Muhtarı Sadettin Genç yaptığı açıklamada, “Diğer mahalle muhtarlarımızla beraber yapılmış olan yollarımızdan dolayı teşekkürlerimizi sunmak istedik. Yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla Izgın, Hasankendi, Balıkçıl, Güvercinlik, Karahüyük, Yapraklı ve Ağlıca köylerinin yanı sıra yaklaşık 20 mahallemiz bu yoldan istifade edecek. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’a, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol