banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ELBEYLİ MAHALLESİ PARKE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çalışmalar kapsamında Elbeyli Mahallesinde gerçekleştirilen parke yol yapımı, son aşamasına geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sıfır rakımdan başlayarak iki bin beş yüz rakıma kadar ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini bildirdi. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduğu görülen vatandaşlar, ekiplere ve Belediye Başkanı Tollu ‘ya teşekkürlerini iletti.

Erdemli Belediyesi, 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile kendisine bağlanan mahallelerde bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe mahallelerine eş zamanlı olarak hizmet götüren ekipler, aksaklığa mahal vermeden 7/24 çalışarak ihtiyaçları gideriyor. Bu kapsamında Elbeyli Mahallesinde başlatılan parke yol yapımı, son aşamasına gelmiş durumda.

Erdemli ’nin her noktasında ihtiyaca göre çalışma yürüten ekipler, vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Çalışmalardan oldukça memnun olan mahalle sakinleri, yağmur ve çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ ya teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin hizmet götürülmemiş noktasının kalmadığını belirterek, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar vatandaşın rahatı için hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol