Öne Çıkanlar dizi ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ’NÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN BAŞKAN; NURSİ ÇELEĞEN
  

Özellikle İçmeleriyle tüm bölge insanının şifa bulmak ve tatil yapmak için yaz mevsiminde vazgeçilmez bir turistik mekana sahip Ekinözü ilçemizde Belediye olarak yapılan hizmetler istenilen arzu edilenin çok gerisinde kalmıştı. Ekinözü ilçemizde Bu güne kadar birçok Belediye Başkanı görev yapmış olsa da gözle görünür planlı projeli bir hizmetin yapılmadığı görülmektedir.

KAMU TECRÜBELİ BAŞKAN ÇELEĞEN

2014 yılı Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Ekinözü Belediye Başkanı seçilen Sayın Nursi ÇELEĞEN başkanın gelmesiyle 3,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yapılan hizmetlerle Ekinözü’nün çehresini değiştirmeyi başarmıştır. Kamuda değişik kurumlarda memuriyet görevinden sonra Ekinözü’ne Belediye Başkanı seçilen Nursi ÇELEĞEN kamuda edinmiş olduğu tecrübesini kısa zaman içerisinde ilçesine yapmış olduğu hizmetle yansıtarak gerek ilçe vatandaşlarından gerekse içmecelere gelen turistlerden büyük beğeni toplamıştır.

SOSYAL BAŞKAN ÇELEĞEN

Nursi ÇELEĞEN’in bu başarısının en önemli faktörü çok sosyal bir kişiliğe sahip olması, buna bağlı olarak Ekinözü belediyesinin kısıtlı imkanlarıyla hizmet etmenin yanı sıra özellikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve yöneticileri ile ve Ankara’da bulunan bürokratlarla sağlam ilişkiler kurmasından ilçe sorunlarını bire bir takip etmesinden kaynaklandığı görülmektedir.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi ÇELEĞEN döneminde yapılan hizmetlerden öne çıkanlar;

1-Yukarı İçmelere Yaptırılan Mesire Alanı

2-Tüm İlçe geneline yapılan kaldırım ve kavşak çalışmaları

3-Orta refüjlerin ağaçlandırılması ve peyzaj çalışmaları

4-İçmelere yapılan yol kaldırım parke döşeme dükkanlar ve çeşmelerin yapımı

5-Büyükşehir tarafından yapılmakta olan taziye evi

6-Belen yolu genişletme çalışması

7-Ilıca ile Ekinözü içmeceleri  arası yapılan yol çalışması

8-Stat yapımı çalışması

9-Büyükşehir Belediyesine yaptırılan sıcak asfalt

10-İçmelerle ilgili Kahramanmaraş ve komşu il yerel Tv lerde yapılan tanıtım reklamları ki, bu tanıtım neticesinde,  içmecelere gelen turist sayısında önemli artışa sebep olmuştur.

11-Ekinözü Belediyesine ilçe insanlarından istihdam sağlaması. Belediye Başkan Yardımcısı ve Teknik ekip istihdamı oluşturularak daha etkin bir çalışma temposu yakalaması

12-Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve gayretli çalışma yapılarak ilçe insanından Ekinözü’nde çalışmak üzere personel alımı yaptırılması.

Ekinözü’a hizmet için geldiklerini açıklayan Başkan ÇELEĞEN Belediyeciliğin hizmet yeri olduğunu ve bu amaçla göreve geldiklerini, Halkın sorunlarını çözmenin öncelikli görevi olduğunu açıkladı. Bizlerde Ekinözü Belediye Başkanı Nursi ÇELEĞEN’i yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

 

Gökhan Binici – İnşaat Mühendisi 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol