Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ’NDE KAR NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR AÇILDI.
 Ekinözü bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan ilçe merkezindeki ve köy yolları Ekinözü Belediyesi ekiplerince açıldı. Geçtiğimiz günlerde meteorolojiden yapılan açıklama neticesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri alan ekipler, kırsal mahalle yollarını iş makineleriyle temizleyip ulaşıma açtı.

Karla Mücadele ekiplerinden sorumlu olan Ekinözü Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Uykun Ekinözü Belediyemizin ve Büyükşehir Belediyemizin araçlarıyla yollarımızın tamamını açtık. Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan arkadaşlarımızın özverisi, Ekinözü Belediyesin ve Büyükşehir Belediyemizin imkânlarıyla birleşince sorunlar azalıyor. Vatandaşlarımızın rahatça ilçeye gelebilmeleri ve öğrencilerimizin gelişinde bir sıkıntı olmaması için geceden bu tarafa çalışıyor ekiplerimiz.  Vatandaşımızın mağdur olmaması, sağlık sorunu yaşayabilecek insanlarımızın hastanelere gidebilmesi, öğrencilerimizin okullarına ulaşabilmesi için Ekinözü Belediyesi olarak imkânlarımızı seferber ettik koordineli bir şekilde faaliyet göstererek yollarımızı açtık ben Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’e ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyorum dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol