banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜLÜ ŞAİRLER ANTOLOJİSİ' ÇIKTI.
  Antolojide yer alan şairler bir araya gelerek, Ekinözüler Şairler Antolojisi kitabını Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ’ne teslim aldılar.

Ekinözülü Şairler Antolojisini Şairler ve Kitabı hazırlayan Celalettin Kurttan teslim alan Belediye Başkanı  , “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz,  İlçemiz tarihinde bir ilk gerçekleştiriyoruz.   İlçemizden olup Yurt içinde ve Yurt dışında yaşayan 41 şairin 130 eserini bünyesinde barındıran 160 sayfadan oluşan Ekinözülü Şairler Antolojisini arkadaşlarımız çıkarmışlar bizlere teslim ettiler kendilerine böyle bir çalışmalarından dolayı teşekkür ederim dedi.

Başkan Çeleğen  ’  Bizlerin amacı Belediye olarak Ekinözülü şairlerimizi bir araya getirebilmekti. Bu amacımıza bir nebze de olsun kavuştuk diyebilirim. Kitabımızda içerik olarak her türlü şiir bulunuyor, serbest hece, ozan tarzı, aşık tarzı gibi türlerde şiirlere rastlamak mümkün.  Ekinözülü sevdalısı her bireyin alıp okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum” diye konuştu

Ekinözü İlçemiz bilindiği üzere Türkiye 'in ve Dünyanın önde şairlerinden Abdürrahim Karakoç, Bahattin Karakoç gibi ünlü şairlerin yanı sıra Edebiyatta gönül vermiş Bahtiyar Aslan gibi değerleri yetiştiren bir ilçe dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol