banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ ’NDE AK PARTİ HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
  AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar odaları tek tek dolaşarak sağlık personeliyle selamlaştı. Hastane personeli haricinde muayene olmak için hastaneye gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Şakalar  onların talep ve isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Başkan Şakalar sağlık personelinin bayramını kutladı.

İlçe olarak da ülke olarak da sağlıkla alakalı ciddi mesafeler alındığını belirten Şakalar , "Bu güzelliklerin oluşmasında her kim varsa çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu sayesinde Türkiye sağlıkta devrim yaptı. Herkes bu konuda üzerine düşeni yaptı. Muhakkak suretle bugünden sonra da yapılması gereken çalışmalar var.  Ülkemizin her Köşesinde Sağlıkla alakalı ciddi gelişmeler oldu. Reform niteliğinde yenilikler yapıldı. Tabi ki bu işin sevk ve idaresi noktasında görev alan hekimlerimizi, hangi kademede olursa olsun hizmet veren arkadaşlarımızın emeklerini unutmamak lazım" diye konuştu.


Ekinözü’nde sağlık alanında büyük bir eksikliğin giderilmesi anlamına geldiğini belirten Başkan Şakalar, “İlçemiz hizmetlerin en güzeline layık. Ekinözü’ndeki en kapsamlı sağlık yatırımı olan 10 Yataklı Devlet Hastanemiz halkımızın hizmetine geçti şükürler olsun AK Parti iktidarlarının 14 yılda insan sağlığına verdiği önem ve değer tüm halkımızın takdiri ile karşılanıyor. İlçemizde de büyük eksikliği hissedilen bu sağlık yatırımına kavuştuğumuz için mutluyuz. Uzman ve pratisyen doktor atamaları ile vatandaşlarımız birçok sağlık sorunu için Elbistan’a ya da Kahramanmaraş’a gitmek zorunda kalmayacak. En iyi sağlık hizmetini modern binada ve yerinde alacak. Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında büyük desteği olan 64. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a, Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’a, bölge milletvekillerimize, il başkanlığımıza ve tüm  ilgililere ilçe halkı adına teşekkür ediyorum

Ziyaretten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ekinözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Vural ise 14 Mart Tıp Bayramının sağlıkçıların en azdan bir gün hatırlandığı, hassasiyet gösterdiği bir gün olduğunu belirterek "Biz arkadaşlar olarak cansiperane hizmet vermeye çalışan bir meslek grubunu oluşturuyoruz. Bu bağlamda bizim üzerimize düşen ne varsa, elimizden geleni sonuna kadar yapmaya hazırız. Ekinözü Devlet Hastane olarak fiziki koşullarımız oldukça iyi. Bu konuda bizlere bu koşulları sağlayan tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da insanlık var olduğu sürece hastane ve sağlıkla ilgili mutlaka ihtiyaç olacaktır. Biz elimizden gelen ne varsa  Ekinözü  halkına ve  Türkiye'ye hizmet etmeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol