banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ İÇMELERİ TÜRKİYE'DEKİ SAĞLIK TURİZMİNE HİTAP EDİYOR
 Ev Sahipliğini Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’nin yaptığı programda Bölgeye gelen heyet Şifalı sulardan içip Yukarı ve Orta İçmeleri gezerek 2017 yılının Turizm potansiyelini ele alarak Türkiye’deki İş Adamlarına İçmecelere Yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundular.

EKİNÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI NURSİ ÇELEĞEN:

‘’ İş Adamlarını ben buraya otel yatırımları için davet ediyorum  3 tane şifa merkezimiz bulunan İçmecelerde büyük tesisler yaptırarak, yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek istiyoruz Belediye olarak ilçemizdeki en değerli arsalarının yatırımcılara açıldığını arsa konusunda yatırımcılara yardımcı olacaklarını içmelerin oldukça kıymetli ve geleceği olan bir yer olduğunu belirterek, müteşebbislerin bu yatırımı düşünmelerini istiyorum çünkü burası turizm açısından oldukça kıymetli ve açık bir yer.  yaz aylarında 80­150 bin kişi arasında yerli turisti ağırlamakta. İçmelere gelen Turistlerimizin Burada isteklerin başında Otel, Motel geliyor. Belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz ama Kahramanmaraşlı ve Türkiye'deki iş adamlarını içmelere Yatırım yapmalarını istiyoruz İçmelerimiz Türkiye'deki 10 İçmeleri arasında yer alıyor gerçekten burası doğa harikası bir şuan içinde kaplıca içinde sıcak su araştırmaları devam ediyor diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü .

“2017­2018 yıllarının ilçenin her anlamda değiştiği dönem olacağını belirten Başkan Çeleğen, Memleketimize, vatanımıza hizmet etmek için çalışıyoruz Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte buradayız. Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak ve Kültür ve Turizm eski Bakanımız Sayın Mahir Ünal Beylere, il başkanımıza ve milletvekillerimize sevgiler saygılar sunuyorum. 2017­2018 yılları, Ekinözü için değişim ve dönüşümün zirveye ulaştığı hizmet dönemleri olacak.’’ dedi.

Başkan Çeleğen: ‘’Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi ve ekibi Ekinözü’nün hizmet alabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Birçok noktada hizmetler ilçemize kazandırıldı. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu hizmetler sürecek. Altyapı ve üstyapı alanlarında birçok faaliyet gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyemiz mezarlıklarımızın ihalesini yaptı. Bir taziye evi ve sosyal tesisimizin kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Baharla birlikte bunların temelini atacağız. Ekinözü Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetimizin yapacağı yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. İlçemize hizmet için bu görevdeyiz. Semt pazarı, hayvan pazarı ve yüksekokul olmak üzere birçok alanda projelerimiz hazır.’’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ :

“Nazik davetinden dolayı Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e teşekkür ediyoruz. Çok değerli kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımızla Ekinözü’ne geldik. Ekinözü, turizm noktasında önemli bir parçamız. Özellikle yazın İçmeler’imiz Türkiye’mizin dört bir yanından insanları ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, buraların daha güzel olması için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Sarımağara ve Akdere su kaynakları ihalesi önümüzdeki ay büyük ihtimal yapılacak. Afşin ilçemize içme suyu getirecek Akdere projesinin ihalesi geçen hafta itibariyle iptal edildi. Müteahhit firma yapamıyordu. Süreç çok kötüydü ve çalışmalar da durmuştu. Şimdi Elbistan’la birlikte ortak ikmal ihalesini yapacağız. 2017 yılı sonu itibariyle Ekinözü’nün de dahil olduğu bu bölgeye Sarımağara­Akdere bölgesinden inşallah içme suyu ulaştıracağımız inancındayım. Bir aksilik çıkmazsa bu üç ilçemize doğal kaynak suyunu ulaştıracağız.

Ekinözü’nde olduğu gibi tüm ilçelerimizde yoğun bir çalışma içindeyiz. Sorumluluğumuzun ve vebalimizin gereğini yerine getirmek için şartlar elverdiği sürece çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah, gelecek yıl itibariyle Ekinözü’nde gerek altyapı gerekse de üstyapı işlerinde bir sorun kalmayacak. En önemlisi de Ekinözü’nün içme suyu altyapısını değiştireceğiz. Şebekeyi değiştireceğiz. Ekinözü’nde yoğun bir altyapı çalışması yapıyoruz Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımızdaki çalışmaları 2017 yılın sonunda bitirmeyi planlıyoruz 2018 yılına bir çok iş bırakmayalım düşüncesi içersindeyiz’’ dedi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve işadamları katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol