banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ ENTEGRE DEVLET HASTANESİ 2017 YILINDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK
 AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar açıklamasında, iktidarımız Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de birçok önemli yatırımlara imza atmıştır.  Şakalar 2012 yılında inşaatına başlanılan, 10 yatak kapasiteli tam donanımlı yeni Devlet Hastanesi yapım inşaatı proje kapsamında 4. 734 metre kare oturumunda modern bir hastane inşaatı tamamlandı 2017 yılın ilk ayında hastanemizin açılışı yapılarak,  Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır dedi.

“Hastanemiz açılmadan önce ilçe teşkilatı olarak, Uzman Doktor ve Pratisyen Doktor açığının tamamlanması için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Milletvekillerimizin aracılığı ile Sağlık Bakanlığı nezdinde, gerekli girişimlerde bulunduk. Zorunlu hizmet kapsamında diğer branşlarda da uzman hekim açığının kapanması için çalışmalarımız devam etmektedir. İl başkanlığımız ve vekillerimiz tarafından bu konunun takibi yapılmaktadır” dedi.

Halkımıza en iyi ve en etkin biçimde sağlık hizmeti vermek için ilçemizin sağlık koşullarının düzeltilmesi yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Hastanede, acil servisler ve poliklinikler olmak üzere 10 yataklı hastane kapasitesine mevcut hastanemiz ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol