banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

EHLİYET VE LİYAKAT ÖDÜLLE BULUŞTU

Remzi Ulaş, kendi eseri olan KELLE SANAT MÜZESİ ürünü plaketleri Erdal Kanbur’a verirken, “Başkanımız Erdal Kanbur, her zaman esnafımızın, bizlerin yanında olmuş, acı tatlı günlerimizde bizi yalnız bırakmamış, sorunlarımıza anında müdahale ederek örnek bir başkanlık örneği sergilemiştir. Kendisine teşekkür ederim!” dedi.

DONDURMANIN DÜNYA KUPASI

KELLE SANAT MÜZESİ eseri olan ve Ulaş tarafından Erdal Kanbur’a verilen, adını da dondurmanın dünya kupası olarak koyan ödül dikkat çekti. Ödülü alan Kanbur, “Ciddi bir çalışma olması ötesinde Remzi Ustamızın el emeği göz nuru kupasını kaldırırken ayrı bir heyecan ve gurur duydum, emeğine sağlık! Bu kupa diğer kupalardan çok daha farklı ve anlamlı, teşekkür ediyorum!” diye konuştu.

GEZGİNCİ SULTAN DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mukabil olarak da Kanbur, jesti ve nezaketinden ötürü Remzi Ulaş ile gıda sektörüne tanıtım anlamındaki katkısından ötürü, gastronomi ve tanıtım sayfasının ilklerinden, kendine has üslubu ve tatlı diliyle gönüllerde taht kuran, GEZGİNCİ SULTAN diye bilinen  Sevim Yüce’ye sektöre olan hizmet ve katkılarından dolayı Oda Başkanı olarak  plaketler verdi; “Bu arkadaşlarımız şehrimizin tanıtımı için gayret gösteriyorlar! Emekleri ve gayretleri büyük, ödülü hak ettiler!” ifadesini kullandı.

Maraştan Mekanlar tanıtım sitesi sorumlusu Sevim Yüce de nezaketinden ve plakete layık görülmesinden ötürü Kanbur’a teşekkür etti; “Böyle bir ödül, böyle bir plaket benim için onur vesilesidir” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol