Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

EĞİTİMCİLER KSÜ İFTARINDA
 KSÜ Merkez Kafeterya’da verilen iftar yemeğine yaklaşık 150 davetli katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan iftar yemeği yapılan dua ile son bulurken, yemek sonunda KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci kısa bir selamlama konuşması yaptı. Sözlerine İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısını kınayarak başlayan Rektör Deveci, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

“Öğrencileri yetiştiren ve üniversiteyi kazanmalarında emeği geçen siz değerli öğretmenlerimizle iftarda bir araya gelmekten mutluluk duymaktayım.” diyen Rektör Deveci, “Bu iftar vesilesiyle sizler Üniversitemizi yakından tanıma fırsatı buldunuz. Bizler de tercih döneminde öğrencilere ulaşmak için üniversitemizin tanıtımını yapmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Katılımcılara Üniversite ile ilgili bilgiler veren Rektör Deveci, "Üniversitemizi, Türkiye genelinde derece yapmış öğrenciler tercih etmektedir. TÜBİTAK projelerinde ve KPSS sınavlarında başarılar elde eden Üniversitemize 2016-2017 eğitim öğretim yılında 8 bin öğrencinin yerleştirilmesi bekleniyor." dedi. Rektör Deveci konuşmasını “Davetimize icabet etme nezaketini gösterdiğiniz için tekrar teşekkürlerimizi sunar, siz değerli öğretmenlerimizin Kadir Gecesi ve Ramazan bayramını şimdiden kutlarım.” ifadelerini kullandı.

Rektör Deveci, davetlilerin masalarını ziyaret edip sohbet ederken, yemeğe katılan lise müdürleri ve rehber öğretmenlere içerisinde KSÜ tanıtım materyalleri ve hediyelerin yer aldığı çantalar takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol