banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

EFSANE BAŞKAN; MUSTAFA ÖZSOY
 Mustafa ÖZSOY; Yeniliklerde ve hizmetlerde öncü olan, olayları objektif değerlendirerek, doğru analiz eden ve analitik bir zekâya sahiptir.

Mustafa ÖZSOY; Mücadeleci bir ruha sahip olan ve hiçbir zorluktan yılmayan, hızlı düşünme, karar verme ve karar alma yeteneğine sahiptir.

Mustafa ÖZSOY; Modern, aydın, ileri görüşlü, sivil toplum örgütlerinin önemini benimseyen ve çalışmalarına destek verendir.

Mustafa ÖZSOY; Kibar, anlayışlı ve uzlaşmacı bir tavır sergileyen, cesur olup, kararlarının arkasında durandır. Partiler üstü hizmet veren, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyendir.

Mustafa ÖZSOY; Onurlu ve gururlu, tek başına değil, vatandaşıyla birlikte hareket edendir.

Mustafa ÖZSOY; Hizmet ettiği kentin ve yaşayan halkın geleceği, ortaya koyacağı vizyon ile belirleyendir.

Makamının kapısı vatandaşa her zaman açık olan, ulaşılamayan değil, vatandaşla iç içe olan biridir Mustafa ÖZSOY.

Mustafa ÖZSOY; Halkın çıkarları her zaman ilk hedefi olan, çalışmalarını en üst düzeyde yılmadan yapandır.

Mustafa ÖZSOY; Nerden geldiğini ve nereye gittiğini iyi analiz eden, eleştirileri dinleyen ve bunlardan istifade edendir.

Mustafa ÖZSOY; Hizmetlerinde şeffaflığa önem vermiş, şaibelerden bu yolla uzak kalmıştır.

Mustafa ÖZSOY; Merhametlidir, Düşkünlere şefkat eliyle muamele edendir.

Mustafa ÖZSOY; Devletin parasını kendi parasından iyi kullanan ve muhafazasına çalışandır.

Mustafa ÖZSOY; Planlı programlı olan ve planlı programlı hareket edendir.

Mustafa ÖZSOY; Sporla ve sanatla arası iyidir.

Mustafa ÖZSOY; Kentin ve yaşayanların sorunlarını yerinde dinleyen ve zamanında çözüm getiren biri, temsil ettiği insanlarla birlikte yaşadığını unutmayan, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşan ve onlardan biridir.

Biz yapılacak ilk yerel seçimde Kahramanmaraş’ta yaşayanlara heyecan verecek EFSANE BAŞKAN; MUSTAFA ÖZSOY gibi vizyon sahibi isimlerin Belediye başkan adayı olarak teşvik edilmesi gerektiğini Hem şehir yönetimini, hem şehir estetiğini bilen başka isimlerin de seslendirilmesi gerektiği kanaatindeyim.

SAYGILARIMLA ARZ OLUNUR.  GÖKHAN BİNİCİ – İNŞAAT MÜHENDİSİ

 MUSTAFA ÖZSOY KİMDİR?

1956 Kahramanmaraş Karacasu (Ferhuş) doğumlu olan Mustafa Özsoy’un esas mesleği eğitimciliktir. Ankara Eğitim Enstitüsünde okuyan Özsoy, gençlik yıllarında siyasetle tanıştı.
Aktif siyasi hayatı, 1988 Yılında MÇP’de (Milliyetçi Çalışma Partisi) İl Genel Sekreteri olarak başladı. 1989-1994 yılları arasında MÇP 'den İl Genel Meclis üyeliği yaptı. 1992 yılında Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Kahramanmaraş’ta kurucularından oldu. Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin 3 yıl Genel İdare Kurulu üyeliğin de bulundu.
1994 yılında Belediyelik olan Karacasu'nun Büyük Birlik Partisinden seçilen ilk belediye başkanı olan Mustafa Özsoy, 1999 seçimlerinde aynı partiden tekrar Belediye Başkan seçilerek, Millet teveccühünü kazandı.

-Aynı zamanda Sivil Toplum Örgütlerini Millete hizmet noktasında değerlendiren Mustafa Özsoy, Kartal Kaya Sağ Sulama Birliği Başkanlığı, Spor kulüp başkanlığı ve Kahramanmaraş Amatör Kulüpler Federasyonunda çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Spor Kulübü Başkanlığı esnasında Mahalli bir takım olan Ferhuş Spor Kulübünü İl genelinde çeşitli başarılara taşıdı.
2003 yılında İnandığı doğrultuda ve Sayın Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefe yürümek maksadı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarında olmayı tercih etti.

-2004-2008 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) il Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 29 Mart 2009 seçimleri ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi üyesi olarak seçildi. Bu süreç içerisinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi ve Başkanı olarak görev yapan, Mustafa Özsoy Eğitim-Kültür Komisyonu'nda da yer aldı. Daha sonra İl Daimi Encümen üyesi oldu.
-6 Nisan 2011 tarihinde Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Mustafa Özsoy, Bu görevi ile parelel olarak Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansında yönetim kurulu üyesi oldu. Mustafa Özsoy İl Genel Meclis Başkanlığı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Üyeliği yapmıştır..
-
Kendisinin de Dulkadiroğlu bölgesinde yaşaması, bölgenin problemlerini teferruatı ile bilmesi ve Dulkadiroğlu halkının, muhtarlarının ve Sivil Toplum Örgütlerinin teveccühleri ile 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi Başkan Aday adayı olmuştur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol