banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

ECZACI ODASINDA ZAFERİ ARAS KAZANDI
  24 Eylül pazar günü, 374 üyesi bulunan Eczacı Odasında yapılan genel kurulda oy sayımı sabah saat 9.00’da başladı. Saat 17’de açılan iki sandıktan çıkan sonuca göre, Başkan Bahtiyar Murat Aras, seçimi kazanan başkan oldu.

Bilindiği üzere, etnik araştırmaları, sporcu ve siyasetçi kimliği ile de tanınan ve Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden aldığı doktora ile kariyerine ünvan ekleyen başarılı  Başkan Bahtiyar Murat Aras, iki yıl önce devraldığı odaya kimlik kazandırmış, itibar sağlamış başkan olarak Türkiye genelindeki 52 oda başkanları arasında hatırı sayılır bir yer edinmişti.

ZAFERİ HAK EDENLER KAZANDI

Oy sayımının birisi toplantı salonunda, diğeri ise cafede yapılırken, her iki sandıkların sayımı sırasında Başkan Murat Aras’ın açık ara önde olduğu gözlemlendi.

Saatler 22.00’yi gösterdiğinde, gecenin ileri saatinde sonuçlar açıklandığında ‘zafer bizimdir!’ diyen, ‘değişimin adresiyiz’ sloganı ile yola çıkan, ‘değişime devam’ parolasını öne çıkartan Başkan Murat Aras ve yönetimi uzun zaman dilimi ardından gecenin galibi oldu.

Netice itibariyle oylar sayıldığında, Başkan Bahtiyar Murat Aras 240 oy alırken, diğer aday Ecz. Arzu Arık Tanır ise ancak 115 oy alabildi.

MURAT ARAS’IN ZAFERİ KAZANAN LİSTESİ

Asiller:                                                              Yedekler :

1)     Bahtiyar Murat Aras                        1) Tuğba Özkan

2)     Halil İbrahim Avşaroğlu                   2) Esra Dilbirliği

3)     Ebru Kaya                                           3) Ferhat Karakoç

4)     Neşe Karademir                                4) Erol Binici

5)     Burhan Çilekaya                                5) Ahu Çeliker

6)     Fatma Nilgün Karslıgil                      6) Gül İnanç

7)     Erdi Harmankaya                               7) Bilal Gözüboz 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol