Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR İLGİNÇ İDDİA KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU'NDAN SAVRUK ŞELALELERİNE ÖZEL TEMİZLİK
 Dulkadiroğlu Belediyesi'nin en uç hizmet noktalarından olan Kısık Vadisi Savruk Şelaleleri, doğal güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakıyor. Bu doğal güzelliği korumak için yoğun bir çaba gösteren Dulkadiroğlu Belediyesi, çevre düzenlemesini yaptığı şelalelerin temizliğini de düzenli olarak yapıyor.
Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında yoğun şekilde ziyaret edilen ve aşırı çevre kirliliği oluşan şelalelerde temizlik tedbirlerini artırdı. Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü'ne bağlı mobil temizlik ekiplerinin düzenli çalışmalarıyla doğa harikası alan çevre konusunda koruma altına alınırken, belediyeden yapılan yazılı açıklamayla ziyaretçilerde uyarıldı. Bölgenin temiz kalması için alanı ziyaret eden vatandaşların daha dikkatli olması gerektiği ifade edilen yazıda şunlar yer aldı: "Dulkadiroğlu Belediyemizin en uç hizmet noktalarından olan Savruk Şelaleleri'nin doğal güzelliğini korumak için gerekli tüm çalışmaları büyük bir hassasiyetle gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın bu anlamda bizlere destek olması ve doğal güzelliği korumak adına bizlere yardımcı olmalarını diliyoruz. Çevremizi kirletmeden doğal güzelliği koruyarak gezintilerimizi yapmalıyız." 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol