banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NDAN GÜNEŞEVLER’DE ASFALT ÇALIŞMASI


İlçe genelinde alt yapı çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, asfalt ve yol açma çalışmalarına hız verdi. Özellikle asfalt çalışmalarını gece gündüz sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Güneşevler mahallesine asfalt serimi gerçekleştirdi.


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Fen işleri ekiplerimiz yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ulaşımını daha kolay ve kaliteli hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu kapsamda ilçe genelinde asfalt ve alt yapı çalışmaları başlattık. Şu anda ekiplerimiz ilçenin muhtelif noktalarında asfalt serim işlemini gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda gece dahi asfalt çalışması yapmaktayız. Son olarak Güneşevler mahallemizde yoğun bir mesai yaparak asfalt çalışmalarını tamamladık. İlçemizde ihtiyaç duyulan her bölgeye bu çalışmalarımızı taşıyacağız. İnşallah bu yaz yoğun bir asfalt mesaisi yaparak yollarımızı daha kaliteli hale getireceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol