banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU'NDAN DOĞUKENT VE GÜNEŞEVLER'E KURBAN KESİM NOKTASI
 Kurban bayramında vatandaşların kurban kesim alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğukent mahallesine kazandırdığı Kahramanmaraş'ın en büyük kapalı pazar yerini geçici kurban kesim alanı olarak düzenlendi.
Geçici kurban kesim alanını gezerek konu hakkında bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgede önemli bir ihtiyaç olan kurban kesim alanının Doğukent Kapalı Semt Pazarı içerisine yapıldığını hatırlattı. Vatandaşların da bu noktada yoğun bir talebi olduğunu hatırlatan Başkan Okay, aynı zamanda mobil kesimhaneyi de Güneşevler bölgesi için görevlendirdiklerini aktardı.
Başkan Okay, Doğukent geçici kurban kesim alanında yaptığı incelemeler sonrasında şu açıklamaları yaptı: "Kurban ibadetini vatandaşlarımızın en rahat ve güzel bir şekilde gerçekleştirmeleri için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Doğukent semt pazarımızı geçici olarak kurban kesim alanı olarak düzenledik ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız kurban bayramı boyunca bu alanda kurbanlarını rahat bir şekilde kesebilecekler. Alanımız kurban kesimine uyun hale getirilerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda düzenlendi. Ben bu güzel eserin bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol