banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR
Dulkadiroğlu ilçesinin en işlek cadde ve sokaklarının yeniden canlanması adına başlatılan modern sokak iyileştirme projeleri kapsamında başlatılan çalışmalar hız kazandı. Dedezade caddesinde modern sokak iyileştirme çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunan Dulkadiroğlu Belediyesi, yine İsmet Paşa Mahallesinde bulunan 9-10-12’inci sokak ve öğretmen evi caddesinde de yenileme çalışmalarına başladı.

Cadde ve sokakların iyileştirilerek eski canlılığına yeniden kavuşmasının amaçlandığı proje hakkında bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları kaydetti: “İlçemizin doğuya doğru gelişimini sağlayacağımızı ve her konuda değerli bir ilçe oluşturacağımızı vatandaşlarımıza taahhüt etmiştik. Bu kapsamda bölgemizde bulunan çarşı ve alışveriş alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. Sakarya Çarşımızda yapmış olduğumuz yenilemeyle çarşının eski günlerine dönmesini sağladık. Yine Dedezade Caddesinde yapmış olduğumuz modern sokak iyileştirme projesiyle o alanında canlanmasını sağladık. Bu çalışmaların devamında İsmet Paşa Mahallemizin en işlek cadde ve sokaklarında yenileme ve iyileştirme çalışmalarına yeniden başladık. İlk olarak 9’uncu sokağımız olan Cumartesi pazarının bulunduğu alanda çalışma yapıyoruz. Ayrıca 10’uncu sokak olan Erol Oltaca sokakta da çalışmalar yapıyoruz. Yine 12’inci sokak olan Hayat Hastanesi sokağı ve Öğretmenler Caddesi dediğimiz üniversite caddesinde de yenileme çalışmalarına başladık. Burada amacımız bir zamanlar en yoğun çarşılarımızdan olan bu alanların yeniden eski işlek günlerine dönmelerini sağlamaktır. Ayrıca bu alanlarda gerekli alt yapı düzenlemelerini yaparak geleceğe dönük yatırımda yapmış oluyoruz. Bu gibi çalışmalarla ilçemizin değerinin arttığını düşünüyorum. Doğuya doğru gelişimin önünü açma adına yaptığımız en önemli çalışmalardan bir tanesi de bu modern sokak iyileştirme projeleridir. Ben bu çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol