banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİME HIZ VERDİ
  

Özellikle doları bahane ederek haksız fiyat artışına giden iş yerleri konusunda çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, fırsatçılık yaptığı tespit edilen iş yerlerine cezai işlem uygulandığını bildirdi. Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimlerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, fırsatçılara taviz verilmeyeceğini söyledi.

Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Zabıta ekiplerimizin denetleme işlemlerine hız vermesini istedik. Şuanda ekiplerimiz sahada hem ihbarları değerlendiriyor hem de rutin denetlemeler yapıyor. Burada amacımız etiket üzerinden vatandaşın cebini yakmak isteyen esnafa yöneliktir. Doları bahane ederek fırsatçılık peşinde olan hiçbir esnafa geçit verilmeyecektir. Denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecektir. Bu konuda vatandaşımızın daha duyarlı olması ve Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi gördükleri olumsuzlukları bizlere şikayet etmesini istiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol