banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ, TEVEKKELİ CAMİİ’NİN HASARINI ONARDI

Dulkadiroğlu ilçesi Tevekkeli mahallesi merkezli meydana gelen 4.6 şiddetindeki depremde hasar gören Tevekkeli Camii minaresi Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı.
Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, minarenin külah ve alem kısmında oluşan hasarı büyük bir özenle tamir etti.


Yapılan çalışma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Geçtiğimiz Salı günü ilçemiz genelinde hissedilen dikkate değer bir şiddette deprem yaşadık. Merkez üssü Tevekkeli mahallemiz olan bu depremde çok şükür herhangi bir can kaybı yaşamadık. Tevekkeli mahallemizde camii minaresinde oluşan hasar dışında kayda değer bir durum yaşanmadı. Yerinde bizzat incelediğim camimizde çok büyük bir hasar da oluşmamıştır. Minare kısmının külah ile alem arasında oluşan hasarı da ekiplerimiz büyük bir dikkat ile tamir etti. Malum deprem kuşağında yer alıyoruz. Bu hususta vatandaşlarımızın her zaman dikkatli ve duyarlı olmalarını temenni ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol