banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DR. FATİH & DR. MERVE ÇİFTİ BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA “EVET’’ DEDİ
 İlk düğün ve Kına gecesi için Kütahya’nın medcezir restorantında kına yakıldı. Dumlupınar üniversitesi bedesteninde ise gelinimiz Dr. Merve sevenleri ve akrabaları ile bir araya gelerek mutluluğunu paylaştı.

Kahramanmaraş'ta yaşayan’ Akkuş çiftinin düğünü sevenlerini Hayal düğün tesislerinde buluşturdu. Dr. Fatih & Dr. Merve çifti Hayal Düğün Salonu'nda bir ömür boyu mutluluğa "Evet" dediği gecede, mutluluk gözyaşları döküldü.

Dr. Fatih & Dr. Merve Çiftinin mutlu gecesi sevenleriyle doldu taştı. Genç çift alkışlar ve meşalelerle karşılandığı gecede, heyecanları gözlerinden okunuyordu. Düğünün ilk dansını bir birlerinin gözlerine bakarak yaptılar. İlk dansın ardından Akkuş ailesinin sevenleri ve Orhan ailesinin sevenleri gönüllerince eğlenerek genç çiftin mutluluğunu paylaştılar. Sevenleri ve dostlarının yalnız bırakmadığı Dr. Fatih & Dr. Merve çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

En mutlu gününde duygu ve düşüncelerini paylaşan
Dr. Fatih Akkuş, “İnsan ömrünün en mukaddes vecibelerinden biridir evlilik. Bir ömür saadetle sürecek bu mukaddes yolun ilk gününde bizleri yalnız bırakmayarak bu mutluluğumuzu bizimle paylaşan çok kıymetli büyüklerime, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şehrimize dışından gelerek bizleri onurlandıran misafirlerimize en ulvi duygularımla şükranlarımı sunuyorum, sağ olsunlar var olsunlar, dedi.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol