Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DÖNGELE YOLUNDA ÇALIŞMA!
 Sadece kent merkezi ve ilçeleri değil, kırsala ve gurup yollarına da önem veren Büyükşehir Belediyesi, şifalı suları ile ünlü Döngele Mahallesi yoluna ağırlık veriyor. Turizm amaçlı otellerin bu bölgede çoğalması, insanların hem tatil, hem sağlık sorunları sebebiyle özellikle tatil günlerinde akın etmesi ve bölgenin cazibe merkezi  haline gelmesiyle birlikte yol da önem kazandı.

Bir yıldan beri süregelen yol genişletme ve yenileme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yol üzerindeki keskin virajları öldürüyor, köprüleri genişletiyor, daha rahat ve kısa sürede ulaşım için gayret gösteriyor.

ORKİS’E GİDEN YOL İYİLEŞİYOR

Heyelan bölgesi üzerindeki yollarda da yer yer güzergâh değişiklikleri yaşanırken, asfaltlama çalışmaları dur durak bilmiyor. Döngele mahalle sakinleri ve bu mahallede tesisi bulunan işletmeciler, yol ve diğer hizmetlerin gelmesinde üstün gayret gösterene Büyükşehir Belediyesine, Başkan Fatih Erkoç’a teşekkür ediyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol