Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

DÖNGELE YOLU, ‘TEHLİKE’ DOLU
 HANİ YOL MEDENİYETTİ?

Daha önce bir beldeye hangi hizmetler geldiyse, onunla yetinen Döngele, şimdi mahalleye dönüşünce, hele hele de sayısı her geçen gün artan lüks otellerle donatılınca, insanların doğası ve şifalı suyu sebebiyle ilgileri daha da arttı.

Ama yol yol değildi. Rezaletti. Aslına bakılırsa daha yakın tarihte belediyeler yolu iyileştirme yoluna gittiler ve önemli mesafeler de aldılar. Lakin termal otellere yakın yol, heyelan sebebiyle sık sık kayınca, müşterilerin kaygı ve endişeleri de artmaya başladı.

YOL, ASLINDA BİR ARSA. KAPATILSA…

Evet, asıl yolun heyelan sebebiyle sık sık kayması, asfaltın barajlara doğru akması, insanları alternatifler üretmeye başladı. Oteller arasında bulunan arsa, bugünkü yol olarak açıldı. Peki, arsa sahibi ‘yolu kapatıyorum’ dese, araçlar havadan mı geçecek otellere. Bu bilinmiyor. Arsa sahibinin niyetine bağlı.

Sağlık turizminin kalbi olan Döngele Mahallesindeki Termal Kaplıca Otellere giden yol acilen iyileştirilmeli, kalıcı çözüm bulunmalıdır. Madem yol medeniyet, insanların da bu medeniyetin nimetlerinden yararlanması gerekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol