Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DÖKME’DEN SİYASET YAPMAK!

Hizmet sevdalısı, gönül adamı Ali Dökme, Genel Merkeze savunma verdi 11 sayfa. Ama AK Parti il yönetimi onu partiden uzaklaştırmaya karar vermişti bir kere. O’nu kendi evine sığdırmadılar. Kapının önüne koydular. O da; ‘Olmazsa bu kapı, olsun başka kapı’  diyerek başka siyasi arayışlara girdi.

Henüz herhangi bir partinin mensubu değil. Gönlü kırık, kalbi yaralı. Dulkadiroğlu bölgesinin, yöresi olan Bertiz’in sevilen sayılan siyasetçisi, işadamı Ali Dökme, haksızlıklara, yanlış giden insanlara tahammülü olmayan dürüst siyasetçi. Şimdi hayatında sadece işi var.

SOYADI DÖKME OLSA DA, KALDIRIP DÖKMEYİ SEVMİYOR.

O, kırmayı, incitmeyi yaşam biçimi olarak benimsememiş senelerce. İnsani duygularla büyümüş, siyaseti de bu duygularla sürdürmek istemiş ama kader onu başka mecralara taşımış.

Gönlünün, vicdanının sesi onu DEVA Partisine doğru götürse de, şimdilik partilerle işi yok.

Bekliyor. Geleneklerine ve ticaret dahil siyasi ilkelerine yürekten bağlı olan Dökme, ekonomiyi düzeltecek, gönüllere dokunacak, kul hakkını gözetecek, egosunu şişkin tutmayacak, güç zehirlenmesi yaşamayacak bir siyasi iradenin gelmesini bekliyor.

O gün, kendi bağında kahvaltı yaparken, çok keyifliydi. ‘AK Parti ruhunu kaybetti. Şimdi kafam rahat!’ diyordu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol