Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

DİZİBÜYÜK’TEN GENÇLİK HAREKETİ

Dernek Başkanı Mustafa  Dizibüyük, yapmış olduğu açıklamada gelişimin ancak gençlikle ve teknoloji ile olacağını vurguladı. “Derneğin kuruluş amacı Gençlerin kişisel ve toplumsal gelişmelerinde gönüllü katılımları ile yardımcı olmak ve onların resmi akademik ve ya mesleki eğitimlerini tamamlayıcı nitelikte olup öncelikli olarak gönüllü ve gençlik çalışma organizasyonlarını sağlayıp planlanmış projeler sunmaktır.

Gençlerimizin daha iyi bir gelecekte yaşaması için neler yapabileceğimiz hakkında projeler oluşturacak ve bu anlamda gençlerin bilinçlenmesi ve geleceğe daha sağlam adımlar atabilmesi için bu vakfın il başkanı olduğunu açıkladı.

Şu an elinde bulunan projeleri bir an evvel hızlı bir şekilde hayata geçirecek ve gençlerle büyük işler başaracağını açıkladı.  Bu anlamda derneğimize gönül verecek tüm gençlerimizi davet ediyorum”  açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol