Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DİYANET SEN İLÇE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

Toplantıya Diyanet Sen Şube Başkanı Şevket Bozdoğan, Başkan Vekili Hacı Ali Güneçıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Geyik, Cuma Biricik, Mustafa Arifoğlu, Mehmet Yapıcı (Elbistan), Mehmet Arslan (Ekinözü), Muhammed Talha Özdemir (Onikişubat), Davut Dağ (Dulkadiroğlu), Ali Karaca (Türkoğlu), Osman Güzel (Göksun), Kahir Ardıç (Afşin), Mustafa Gökçe (Pazarcık), Mehmet Küçükoğlu (Andırın), Şahin Karalar (Çağlayancerit) Sezer Tunç (Nurhak) katıldı.

RABBİMİZE HAMD OLSUN!

Diyanet Sen Şube başkanı Şevket Bozdoğan konuşmasında;  “Türkiye’nin en güzel camiası, en güzel sendikasında bizleri buluşturduğu ve bize görev lütfettiği için Rabbimize hamd ediyoruz.” Dedi.

Başkan Bozdoğan sendikalar içinde ve diyanet camiasında Diyanet Sen’in Türkiye’nin göz bebeği, en güçlü sendikası olduğunun altını çizdi şöyle konuştu; “Bundan 21 yıl önce camilerimizin manevi odalarında,  manevi iklimlerinde üç beş abimizin istişaresiyle başlayıp genişleyen, bu gün yüz binleri bulan ve Türkiye’nin bütün İllerinde,  bütün İlçelerinde yetkiye kavuşan,  başta başkanımız Ahmet Yıldızı rahmetle anıyoruz. Daha sonra bayrağı devralan şimdiki Genel Başkanımız Mehmet Bayraktutar ve ekibi yani genel merkezimiz canla başla çalışarak Diyanet Sen bayrağının dalgalanması, daha ileriye taşınması için Türkiye’nin her köşesinde gayret içindeler.”

Toplantıda, İlçe başkanlarının karşılaştıkları sorunlar tek tek masaya yatırıldı çözüm önerileri üzerinde görüş alış verişi yapıldı.

TOPLANTI ÇOK OLUMLU VE VERİMLİ GEÇTİ

İlçe başkanları yapılan istişare toplantısından duydukları memnuniyeti dile getirerek ortak görüş olarak,  toplantının çok olumlu ve verimli geçtiği yönündeki kanaat üzerine İlçe başkanları toplantılarının her üç ayda bir farklı İlçelere yapılması kararı alındı.

 İlçe başkanlarıyla sendikal faaliyetlerin değerlendirildiği istişare toplantısı sonunda Şube başkanı Şevket Bozdoğan tarafından İlçe başkanlarına “Yetki belgeleri”  takdim edildi.

Program günün anısına çekilen fotoğraf karesiyle son buldu.

Haber- Kamera: Hacı Ali Güneçıkan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol