Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

DİK DUR EĞİLME, KAHRAMAN ÇİFTÇİLER SENİNLE
 Hacı Mustafa Mahallesi eski muhtarlarından çiftçi Bekir Daşçı, Ziraat Odası eski genel sekreterlerinden Abdurahman Turunç ve Mehmet Ali Çiftçi’nin önderliği ve gayretiyle, 70 adet traktör demokrasi yürüyüşünde konvoy düzenledi.


Kahramanmaraş Fuar Merkezinden (KAFUM) hareket eden ve Türk Bayrakları ile süslenmiş 70 traktör, demokrasi yürüyüşünü konvoya çevirince, kamuoyunun da takdirini kazandı ve görüldüğü her yerde alkışa boğuldu.

Kafum’dan başlayıp sırasıyla Azerbaycan Bulvarı – Kıbrıs meydanı - Şekerdere Bulvarı güzergâhı, takiben Tekerek yolunda son bulan yürüyüşte, ‘Dik dur eğilme, Kahraman çiftçiler seninle’ sloganı ile demokrasi ve milli iradeye sahip çıktıklarını ortaya koydular.

CUMHURBAŞKANI VE HÜKÜMETİN YANINDA…

Kahramanmaraşlı çiftçiler adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin yanında olduklarını belirten çiftçiler, hiçbir vilayette gerçekleşmeyen yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının seslerini duyurmak ve hükümete destek vermek olduklarını söylediler.

Çiftçilerin şehir içindeki demokrasiye destek yürüyüşü, kamuoyundan da olumlu tepkiler gördü. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol