Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DENİZKENT VE BAĞ EVİNDE İFTAR VAKTİ

 Büyüyen ve gelişen kentte, özellikle apartman yaşamında insanların birbirini unuttuğu, tanımadığı, selam dahi vermediği günümüzde, bir gelenek var ki, bunu da en iyi şekilde sürdüren, ısrarla devam ettiren Denizkent sakinleri oldu.

Denizkent D blok sakinlerinin her ay bir evde bir araya gelerek, hem blokun ve sitenin sorunlarını konuşmak, hem günlük yorgunlukları ve stresleri bir kenara bırakmak,  hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına çiğköfte akşamları düzenlenirken, bu kez blok sakinlerine iftar sofrasını açan ve ev sahipliği yapan Kadir Bilici oldu.

 

ÖRNEK SİTE, ÖRNEK APARATMAN

 

Ramazan ayı nedeniyle bu kez iftar programı Kadir Bilici’nin bağ evinde gerçekleştirildi.

Yine yemekler yenildi, blok yöneticisi ramazan ayı ve orucun faziletleri üzerine mükemmel bir dini sohbet sunuldu, gecenin serinliğinde, şişiler ateşin üzerinde ‘beni yiyin!’ diye sahiplerine göz kırparken, yine sitenin ve blokun sorunları konuşuldu, yine zaten var olan dostluk, komşuluk ilişkileri bir kere daha güç kazandı.

Esprinin yanında çay ikramı takiben ‘tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’ türünden tatlı ikramı ile bir gece daha noktalanmış oldu.

 

NOT: Sosyal yaşam alanlarında örnek gösterilen Denizkent D Blok, bu hafta sonu, site içindeki kameliya’da blok sakinleri ile iftar programında bir araya gelecekler.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol