Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

DEMOKRASİYE MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ
 Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı ve aynı zamanda TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mehmet Geyik, yayınladığı kınama bildirisinde, millet iradesine ve demokrasiye müdahalenin kabul edilemez olduğuna vurgu yaparak, şu açıklamalarda bulundu:

“Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası olarak, 15 Temmuz akşamı bir grup hain tarafından yapılmak istenen darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Darbe girişiminin duyulduğu andan itibaren meydanlara inen aziz milletimiz, darbecilerin karşısında canı pahasına dimdik durmuştur. Bu dik duruş karşısında darbe engellenmiş, hainler amacına ulaşamamıştır.

Demokrasimizi korumak uğruna can siperane tankların altına yatmaktan dahi kaçınmayan, aziz milletimiz, demokrasiye bağlılığını ve inancını bir kez daha ortaya koymuştur.

Halkımızın bu kutsal tavrı milleti ve iradeyi daha da güçlendirecektir.”

Başkan Geyik, açıklamasının devamında: “Darbe girişiminde bulunan, demokrasimizi ağır bir şekilde yaralamaya çalışan vatanda hainlerinin en ağır şekilde cezalandırılacaklarını umuyorum” dedi.

Demokrasimizi koruma uğruna gözünü kırpmadan hayatını kaybeden, polis, asker ve sivil olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Geyik: “Gün, birlik olma günüdür. Gün, milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkma günüdür” diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol