banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DEMOKRASİ MEYDANLARI TIKLIM TIKLIM
 Kahramanmaraş'ta da Demokrasi Meydanı tıklım tıklım. Kent meydanını günlerce dolduran binlerce sivil toplum kuruluşları demokrasi nöbetine hiç aralık vermeden katılıyorlar ve Başbakan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Av. Veysi Kaynak’ı büyük bir heyecanla takip ediyorlar.

Kahramanmaraş Diyanet Sen Şube başkanı Ekrem Arslan, Din Bir sen ve Din Gönüllüleri ve Görevlileri Dernek Başkanı Şevket Bozdoğan, Diva sen İl Başkanı Abdülbaki Karakurt yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Demokrasi nöbetini tutanlar arasında yer alıyor. Kahramanmaraş Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir ise elinde Türk bayrağı ile diyanetin sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle demokrasi nöbetini tutuyor. Onlar, TSK içerisindeki hainlerin 15 Temmuz akşamı darbe girişimini protesto etmek için Kent meydanında toplanmış bulunuyorlar.

Diyanete bağlı sivil toplum kuruluşları ortak açıklamasında, Kendi halkına silah sıkacak kadar gözü dönmüş, vatanı ve kıblesi olmayan bu hain FETÖ teröristlerinin hesap verme zamanı gelmiştir, denildi. Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür şeklindeki açıklamada şunlar yer aldı; 15 Temmuz Cuma gecesi Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Devletimizin tüm makamlarına, bağımsızlığımıza, demokrasimize ve azizi milletimize karşı yapılan darbe girişimini lanetliyoruz. Sahip olduğu sarsılmaz irade ile milletimize yol gösteren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dirayetli duruşu ile milletimizin yanında yer alan Başbakan Binali Yıldırım'a tüm devlet büyüklerimize ve Yüce Milletimize teşekkürlerimizi sunarız. Gün demokrasimize sahip çıkma günü, Gün, tek çatı altında birlik ve beraberlik günü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol