banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DEĞİŞEN ERDEMLİ
 Erdemli’de son yıllarda hayata geçirilen projelerle ilgili olarak Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, önemli açıklamalarda bulundu. Şehrin her noktasında hem fiziki olarak hem de sosyal olarak çok büyük çalışmalar içerisinde olduklarını beyan eden Başkan Tollu, bunun neticesinde Erdemli’de gelişme bakımından son büyük değişimlerin yaşandığına dikkat çekti. Bu hizmetlerin büyük bir çoğunluğunun Erdemli’de ilk defa gerçekleştirildiğini vurgulayan Tollu, toplumun, vatandaşların gurur duyduğu bir Erdemli’yi yeniden inşa ettiklerini söyledi.

ERDEMLİ SOSYAL PROJELERLE TANIŞTI

Hayata geçirdikleri sosyal projelerle toplumun her kesimine ulaştıklarını, insana dokunduklarını ve vatandaş odaklı çalıştıklarını ifade eden Tollu, “bizim için önemli olan insanlarımızın mutluluğudur. İnsanlarımın mutlu olması için bu hizmetleri yerine getiriyoruz. İnsana dokunuyoruz. İlkemiz; “milleti yaşat ki; devlet yaşasın” ilkesidir” dedi. Özelliklede ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik bir uygulama olarak hayta geçirdikleri Limon Çiçeği projesinin bir insanlık projesi olduğunun altını çizen Tollu, “ekiplerimiz bu işi profesyonelce yapmaktadırlar. Önce ihtiyaç sahipleri belirleniyor ve nokta atış bu insanların her türlü ihtiyacı tarafımızca gideriliyor. İnsanlarımız asla yalnız değildir. Yanlarında belediyemiz vardır, devlet vardır; bunu hissettiriyoruz ve gereğini de hakkıyla yapıyoruz” dedi. Bu projenin Erdemli’de kapsam itibariyle ilk defa uygulandığına dikkat çeken Tollu, bununla birlikte, ilçeyi tanıtıcı, şehre güzellik katan, toplumu birleştirici birçok sosyal projeye de imza attıklarını söyledi.

ERDEMLİ ÇAĞ ATLIYOR

Erdemli’de insanlarla buluşturdukları fiziki projeler hakkında da bilgiler veren Tollu, “insanımızın ihtiyacı, önceliği ne ise, yol, park, temizlik, dershane, kreş, aqua park, müze vs ne varsa hepsini sırasıyla yerine getiriyoruz. Özellikle de 3 buçuk yıl içerisinde köylere yaptığımız hizmetlerin köyün kuruluş tarihinden bu yana yapılmadığına dikkat çekmek istiyorum. Tüm beldelerimize düğün salonu ve kapalı pazar yeri sözümüz vardı, bir bir yerine getiriyoruz, meydanlar yapıyoruz. İnsanlarımıza gerçek hizmetler armağan ediyoruz” diyerek Erdemli tarihinin köy ve beldeleriyle birlikte en iyi hizmeti kendi dönemlerinde yapıldığına işaret etti.

HİZMETLER KATALNARAK SÜRECEK

Açıklamalarının son bölümünde Tollu, bu hizmetlerin dur durak bilmeden, büyüyerek devam edeceğini belirterek, “bize inanları asla mahcup etmeyeceğiz. Her zaman şehrimizi daha da güzel hale getirmek için çalışacağız. Buna mecburuz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol