banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÇİMKO VE GAZİANTEP YTONG ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
 Çalışanların Ramazanını kutlayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, “Bir asrı aşan süredir uygulanan Konukoğlu Ailesi geleneği olan iftar yemeğinde bu yıl da sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.

 

“Çimento, beton ve gaz beton dahil olmak üzere her sektörde ‘daha iyi ürünlerle rakiplerin önüne geçeceğiz’. Benim sizlere güvenim tam” diyen Konukoğlu, başta şehit anneleri olmak üzere rahmete kavuşan ve yaşayan bütün annelerin anneler gününü kutladı. 

İftar sonrası masaları dolaşarak konukların anneler gününü ve Ramazanlarını kutlayan Konukoğlu, daha sonra Sanko’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan bu yana çalışan 48 personele, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket, 20 yıl ve üzerinde kıdemli çalışanlara, ayrıca İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise armağan etti.  

Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekiliş ile de şanslı çalışanlar 5 tam ve 5 yarım altın kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol