banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

CİHAT SEZAL’DAN GENÇ SPORCULARA DESTEK

Geçtiğimiz ay içerisinde Gaziantep’te gerçekleştirilen ve 3 gün süren Kadınlar Bölgesel Lig final maçında Finale kalan Kahramanmaraş Genç Nesil Spor Kulübü şampiyonluğunu ilan etmişti.

Şampiyonluk sevinci ile Kahramanmaraş’ta yeni sezon planlaması yapan Genç Nesil’e AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal sahip çıkarak Lisans masrafları ve Lige katılım için gerekli miktar için sponsor oldu. Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ise, deplasman geliş-gidiş yol masrafını karşıladı.

Beton zeminde hentbola başlayan ve yeni dönemde Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü çatısı altında bir araya gelen Kahramanmaraş’ın Altın Kızları Bölgesel Terfi Liginden 2. Lige adına sahaya çıktı ve gruplarında 2. Olarak adını 2. Lige yazdırdı.

BESYO mezunu genç 7 kişi Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü kurarak 7’den 70’e spor yaptırmayı amaçlarken Sportif anlamda da ilk şampiyonluğuna Hentbol takımı ile ulaştı. Yenilikçi ve Genç Nesil’e hitap etmeye çalışan ve amacı 7’den 70’e spor yaptırmak ve başarıya odaklı olan BESYO mezunu genç 7 kişinin kurmuş olduğu Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Hentbol takımı Kahramanmaraş’ın Altın Kızlar topluluğunu bir araya getirerek şampiyonluğa ulaştı.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI KAHRAMANMARAŞ’A  GETİRMİŞLERDİ

Son günlerde azimleri ile dikkatleri çeken ve Gaziantep’teki Bölgesel Lig Finallerine damga vurarak Lige çıkan Genç Nesil Spor Kulübü şampiyonluk kupasını Kahramanmaraş’a getirdi. Kurulduğu ilk yılda şampiyonluğa ulaşan Genç Nesil Spor Kulübü Hentbol takımının şampiyonluğuna ortak olan AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal gerekli desteği vereceğini ifade ederek sporun önem ve değerinden bahsetti. Kadınlar Bölgesel Lig maçlarında kentimizi temsil eden Genç Nesil Spor Kulübü adını şampiyonluğa yazdırırken elde edilen kupayı Milletvekili  Sezal’a teslim ettiler.

Şampiyonluktan ötürü Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü tebrik eden ve sporculara başarılar dileyen Sezal, “Sizleri tebrik ederim. Sizlerin azimli ve hırslı bir şekilde Gruplarda göstermiş olduğunuz başarılı grafik bugün sizleri 2. Lige taşıdı. Bizlerde sizlerle gurur duyuyoruz. Bizler Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız, sizler bunun bilincinde olun. Sizlerde Hentbol kategorisinde başarıya ulaşıp şehrimize farklı bir değer kazandırdınız. Sizleri tebrik ederim. Ben bir sporsever olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol